Dvojica fudbalera FK Borac podržali akciju NK Čelik
Pavlović je samo godinu dana boravio na Bilinom polju, ali je ostavio veoma dobar utisak svojim igrama i ponašanjem u crno-crvenom dresu

Bivši igrači kluba s Bilinog polja

Dvojica fudbalera FK Borac podržali akciju NK Čelik

D. Kurbegović

Fudbaleri Borca danas gostuju u Kaknju kod domaćeg Rudara u okviru 1/8 finala Kupa BiH. Banjalučani u ovaj duel ulaze maksimalno ozbiljno, te će danas učiniti sve da se plasiraju u narednu fazu takmičenja.

Ekspedicija Borca danas boravi u dnevnom karantinu hotela "Dubrovnik" u Zenici odakle će put Kaknja na utakmicu. Za današnju utakmicu od prve minute bi trebali zaigrati Bojan Pavlović i Saša Kajkut. Ovaj iskusni dvojac u svojoj karijeri je nastupao i za NK Čelik, gdje su svojim igrama ostavili dobar trag, a danas su pokazali i da nisu zaboravili klub s Bilinog polja.

Pavlović i Kajkut su danas prošetali do prostorija NK Čelik na Bilinom polju, te su kao vid podrške za jedan novi i transparentniji Čelik kupili rekvizite, odnosno šalove, inače ovu su akciju pokrenuli iz UG "Robijaši 1988 Zenica", koji su cijelo vrijeme uz klub, te sav novac od prodaje rekvizita ide na račun NK Čelik.

Pavlović je na Bilinom polju proveo godinu dana, te je svojim odbranama ostao u veoma lijepom sjećanju navijačima. S druge strane Kajkut je u crno-crvenom dresu igrao godinu i po, bio je ljubimac navijača i najbolji strijelac kluba u sezoni 2012/2013 kada su Zeničani izborili rezultatski nastup u Evropi, ali nisu mogli dobiti licencu, te je na kraju Zrinjski iz Mostara otišao u Evropu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sigurno da je današnji potez Pavlovića i Kajkuta za pohvalu, te primjer i za druge bivše igrače kluba s Bilinog polja da urade isto, te stanu iza kluba u najtežim trenucima u svojoj historiji.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Samoiskreno
Vidi li ovo Dilaver ?
10 0
Bazarich
Kupili ua 50 km rekvizita a olešili klub sa potrazivanjima za 100.000 km Hvala vam Ponekad me stid sto sam iz zenice
6 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi