Jagodić: Imat ćemo šansi protiv bilo koga da se plasiramo u polufinale

Borac dobio Kakanj s 1:6

Jagodić: Imat ćemo šansi protiv bilo koga da se plasiramo u polufinale

A. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Borac je protutnjao Kaknjem i s 1:6 pobijedio Rudar te se plasirao u četvrtfinale Kupa BiH.

Vlado Jagodić je u razgovoru za SportSport.ba prokomentarisao visoku pobjedu svog tima.

"Rudar je dobra ekipa, četiri utakmice su u nizu pobjiedili, imaju svoju prepoznatljivu igru, a mi smo u Bijeljini bili neprepoznatljivi. U prvom poluvremenu smo pokazali da smo došli po pobjedu, imali smo 14,15 šuteva, postigli dva eurogola, imali vodstvo na poluvremenu", kazao je Jagodić.

"Rudar je dobra ekipa koju vodi moj mladi kolega, ja ga pohvaljujem, a prepoznatljiva igra će sigurno donijeti rezultat. Zasluženo smo pobijedili i na iskustvo utakmicu priveli kraju.2

"Uz Sarajevo smo najefikasnija ekipa, nastojimo da tu efikasnost prenesemo i na gostujuće utakmice, a a nadam se da će ovo biti dobra priprema za utakmicu protiv Mladosti. Plasman u četvrtfinale bio je naš cilj i mislim da ćemo protiv bilo koga imati šanse da se plasiramo u polufinale."

Još nije poznato kada će se na teren vratiti Vranješ.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Vranješ trpi bolove, bio se stavio na raspolaganje, ali ja nisam to želio. Kapiten se ponaša kapitenki, a dobro ćemo razmisliti da li ćemo ga voditi na meč s Mladosti. Treba mi za derbi utakmice i ne želim da napravimo veću štetu nego što je sada."

Jagodić je dodao da je završena sva papirologija oko Dejana Melega te u Borcu očekuju zeleno svjetlo da veznjak dobije i pravo nastupa.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanin_Mostar
Sajsi ga vlado ...
3 2
Saimai1316
Ovaj jado vlagodic stalno nesto favorit u svemu,ohani dijete nisi ti barca ti si borac,sitni mali borac,neka te dje jesi
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi