Španci se 'upalili' zbog Mullerovih riječi na terenu
Foto - EPA

Španci se 'upalili' zbog Mullerovih riječi na terenu

M. Šljivak

Bayern je fantastično krenuo u odbranu naslova u Ligi prvaka.

Bavarci su sinoć na Allianz Areni deklasirali Atletico Madrid sa 4:0 i tako su samo još jednom potvrdili da će i ove sezone biti kandidat za titulu.

Međutim, pažnju španskih medija u ovom susretu je privukao Thomas Muller. Njegova reakcija nakon što je dobio žuti karton u duelu sa Kieranom Trippierom ih je poprilično 'upalila'.

On je igrače Atletica navodno nazvao najvećim nasilnicima u svijetu fudbala i to dok je protestvovao kod sudije Michaela Olivera.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Šta je ovo? Nemoguće. Igramo protiv najvećih nasilnika u svijetu fudbala i ti mi daješ žuti za ovakav prekršaj", navodno je rekao Muller.

Ove riječi su naravno uvrijedile Špance. Mediji u ovoj zemlji dosta pišu o tome i Muller sigurno nije omiljena ličnost kod navijača i igrača Atletica nakon ovoga.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

cigo
Nije nista slagao
8 0
Ajax11
Istina uvijek boli
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi