Igrao je za velikane kao što su Atletico i Werder, ali na RTS-u je "samo" bivši igrač Željezničara

Rade Bogdanović gostovao na nacionalnoj televiziji u Srbiji

Igrao je za velikane kao što su Atletico i Werder, ali na RTS-u je "samo" bivši igrač Željezničara

E. Škorić

Nekadašnji napadač Rade Bogdanović gostovao je u RTS-u kako bi komentarisao duel Hoffenheima i Crvene zvezde u 1. kolu grupne faze Evropske lige.

Zvezda je u Njemačkoj poražena s 2:0 i Bogdanović je bio jako oštar prema beogradskoj ekipi u analizi koju je iznio na spomenutoj televiziji.

"U ligi bez briga koji god meč da odigrate, to je trening igračima Hoffenheima. Zvezda je imala jednu dobru utakmicu, derbi i tu možete da pokažete kvalitet. Kod 1:0 činjenica je da treba da razmišljate da postignete gol. Da li je Stanković zakasnio sa reakcijom...hm...ne znam ni da ih je uveo ranije... Ovaj Ben je ličio kao da ga je neko naterao da igra. Akcenat sam bacio na njega, momak je ušao, nije se ni oznojio. Da je ušao ranije, samo bi nas više nervirao", tvrdi Bogdanović.

A pojedini korisnici društvene mreže Twitter imali su zanimljivo zapaženje glede Bogdanovićevog gostovanja na Radioteleviziji Srbije.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Naime, njega su predstavili kao bivšeg igrača sarajevskog Željezničara, što je naravno i istina, no zaboravilo se očigledno da je rođeni Sarajlija igrao za klubove kao što su Atletico Madrid i Werder Bremen. Ne previše, doduše, ali u njegovoj biografiji nalaze se imena ovih velikana iz Španije i Njemačke.

Promo

Top Komentari

sslazio
Oni puno vise postuju svoj fudbal za razliku od nas. Cijene dosta sve klubove sa prostora Jugoslavije a mi nase stadione obilazimo u sirokom luku. Nije problem podrzavati neki jaci tim, svako ima nekog za koga navija ali je bezveze kad kazu za nasu ligu 'ma kakko to mozes pratit?', e pa mogu.
6 0
Maximilian
Odigrao preko 80 utakmica za Werder i to je "ne previše". Malo li je?
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi