Svi su se pitali zašto je Khabib izabrao tu pjesmu za zadnju borbu u karijeri

Nevjerovatno je koliko voli Dagestan

Svi su se pitali zašto je Khabib izabrao tu pjesmu za zadnju borbu u karijeri

E. Čaušević

Khabib Nurmagomedov je prije nekoliko dana u sjajnom meču pobijedio Justina Gaethjea, a zatim je objavio kraj karijere.

Khabib je poručio da je to njegova zadnja borba u karijeri i da je to obećanje dao svojoj majci. On ne želi da se nastavi boriti bez podrške oca koji je nedavno preminuo.

Sigurno je da će se Khabib vratiti u Dagestan gdje se najbolje osjeća, a o njegovom privatnom životu se veoma malo zna jer ne želi o tome uopšte da priča u medijima.

Koliko Khabib voli Dagestan dokazao je mnogo puta jer je uložio veliki novac kako bi pomogao svojoj zajednici.

Mnoge je oduševila i pjesma uz koju je Khabib izašao na svoj posljednji meč, te su odmah tražili ko je izvođačica i čija je to pjesma. Ubrzo je objavljeno da se radi o pjevačici Sabini koja je također iz Dagestana, te je pjesma upravo nosi naziv "Dagestan".

Kako je otkrila pjesmu je posvetila svojoj domovini Dagestan, a očito je dirnula i Khabiba koji je odlučio da upravo uz njene stihove izađe u oktagon po posljednji put.

Top Komentari

Damir
Svako voli gdje je roden jedino nasi srbi i hrvati sto nevole BIH zemlju u kojoj su rodeni
5 1
karlhajncbrazzzo
Baš snarate sa tim Habibom. Mora da se pokazalo da dobro idu članci o njemu pa vi gurate u nedogled.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi