Javio se Ronaldo: Objavio je novu fotografiju, u komentaru opsovao

Ne igra protiv Barcelone

Javio se Ronaldo: Objavio je novu fotografiju, u komentaru opsovao

A. Čaušević

Cristiano Ronaldo je još uvijek pozitivan na koronavirus i neće igrati večerašnji meč protiv Barcelone.

Ronaldo je svim silama želio igrati protiv starog rivala Lea Messija, ali na svakom testu je bio pozitivan uključujući i posljednji urađen sinoć.

Nekoliko sati uoči utakmice portugalski as se javio i izolacije. Poručio je da se osjeća dobro i zdravo te dao podršku Juventusu.

Nakon što je prošlo neko vrijeme sam je komentarisao svoju fotografiju uz psovku: "PCR test je sranje".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ronaldo je poznat kao fudbaler koji želi igrati svaki meč, a posebno je to slučaj s Ligom prvaka. Međutim, protokol je jasan pa ga neće biti protiv Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ado33
Okej
4 0
snupi
Covjek je upravu.Sve ovo sto nam rade zbog korone je s....A ovi kao sto oni kazu umiru, ne umiru od korone vec zbog korone zato sto ne lijece ostale bolesti od kojih onda ljudi umiru.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti