Kako dane provodi Bešić dok mu je otac u centru pažnje? Za početak potpuno je promijenio imidž

Veznjak s novom frizurom

Kako dane provodi Bešić dok mu je otac u centru pažnje? Za početak potpuno je promijenio imidž

A. Čaušević

Meho Bešić, otac Muhameda Bešića je posljednjih dana ponovo u centru pažnje zbog tučnjave u Srebreniku.

Bešić senior se fizički sukobio na ulici sa MMA borca Fahrudina Ferizović zbog od ranije nerazriješenih stvari.

Ni Bešiću mlađem ne cvjetaju ruže u posljednje vrijeme obzirom da nije uspio promijeniti klub, a Everton ga nije prijavio ni za utakmice Premiershipa.

U međuvremenu se pojavila i jedna od rijetkih Bešićevih fotografija u nekoliko posljednjih sedmica.

Naime, bh. veznjak je fotografisan u trening kampu Karamela kako trenira u društvu Yannicka Bolasijea koji je također otpisan.

Ono što je privuklo pažnju je i potpuno novi imidž kod Bešića. Bh. reprezentativac je ošišao na nulu i definitvino ga je neobično vidjeti s novom frizurom.

Kako sada stvari stoje ovaj 28-godišnjak će i do januara nastaviti trenirati u kampu Finch Farm kada će ponovo pokušati da pronađe novu sredinu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Bešić je za svoju posljednju sezonu u Evertonu zadužio dres s brojem 30, ali kako sada stvari stoje neće ga obući u takmičarskim susretima.

Top Komentari

ragge
Pustite momka na miru, kada budete imali nešto pametno napisat o njegovoj karijeri onda se javite a ovako ove gluposti o njegovom ocu nemaju smisla.Pa koga briga sta njegov otac radi..
16 0
rifresh
A bit će da je njegov otac razlog pada njegove igre i napredka u karijeri.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi