Nurkić gostovao u slavnom podcastu, a duksericom oduševio sve Bosance i Hercegovine

Ponovo pokazao koliko voli svoju domovinu

Nurkić gostovao u slavnom podcastu, a duksericom oduševio sve Bosance i Hercegovine

E. Čaušević

Najbolji bh. košarkaš Jusuf Nurkić trenutno se odmara u našoj zemlji nakon duge NBA sezone.

Nurkić se na parket vratio nakon što se sezona nastavila u balonu, te je bio sjajan u dresu Portlanda. Trenutno je na zasluženom odmoru i vrijedno se sprema za nove izazove u najjačoj NBA ligi.

Bh. košarkaš je iskoristio priliku da gostuje u podcastu Let's Get Technical koji vode bivši košarkaši Rasheed Wallace i Bonzi Wells koji su također nekada igrali za Portland.

Nurkić se javio iz svog doma i sve je oduševio svojom duksericom. Na dukserici piše "Bosnian", te se nalazi zastava BiH i po po ko zna koji put je Nurkić pokazao koliko voli svoju domovinu.

Naš košarkaš je u podcastu pričao o mnogim stvarima i jasno je poručio da u narednoj sezoni ima velike ambicije i da želi biti dio All Star utakmice.

"Želim da budem All Star jer znam da sam sposoban za to", poručio je Nurkić, a cijeli razgovor možete pogledati u videu ispod.

Top Komentari

bLUES
Školski primjer Bosanske seljačine
3 26
Dobar,Los,Zao
BOSANSKI KING ?!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi