Ahmedhodžić razočaran očevim javnim istupima: Volim ga, ali prelazi granice...
Anel Ahmedhodžić na debiju za reprezentaciju Bosne i Hercegovine

Reprezentativac BiH se oglasio

Ahmedhodžić razočaran očevim javnim istupima: Volim ga, ali prelazi granice...

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Anel Ahmedhodžić se u proteklom periodu povezivao sa velikanima evropskog fudbala Chelseajem i Milanom.

Oba tima su izrazila spremnost da dovedu 21-godišnjeg defanzivca u svoje redove, a otac našeg fudbalera Mirsad Ahmedhodžić je bio žestok na Facebooku gdje u objavi tvrdi da Marcus Rosenberg želi prevariti njegovog sina.

Nazvao ga je idiotom i amaterom i tvrdi da Rosenbrog kao agent zaustavlja ponude koje stižu na Anelov stol.

"Markus Rosenborg odvaja dijete od oca i majke zbog novca. Markus želi prevariti Anela. Ne radi svoj posao. Rekao je Marini (Granvoskaja) u Chelseaju kako Anel neće tamo".

Nakon svega oglasio se i bh. fudbaler koji ne podržava ono što govori njegov otac.

"Razočaran sam što je otac napisao takve stvari na društvenim mrežama. Ne podržavam da se neko naziva idiotom. Moj otac često zna preći granice, tako je uvijek bilo", rekao je za Expressen Ahmedhodžić i nastavio je:

"Volim ga, ali ne podržava me na pravi način, posebno ne kada stvari idu tako dobro za mene. Ipak, fokusiran sam na fudbal i ništa me drugo ne zanima. Pokušavam biti ponizan i sve raditi na pozitivan ančin. Pokušavam biti što zreliji, ali kao što vidite, moj otac to ne radi. Piše brojne stvari na Facebooku i nije mu prvi put. Isto je radio kada sam igrao za Nottingham Forest, pisao je po forumima i to je negativno djelovalo na mene. Uvijek su me kritikovali zbog toga".

Nastavio je Anel o porodici, ali i o Markusu Rosenbergu.

"Usprkos svemu ću nastaviti da pomažem porodicu na sve moguće načine. Uvijek sam to radio, pomagao sam, posebno mami. Ona me je uvijek podržavala i zahvaljujući njoj sam 'dobar sa glavom'. Također, stvari o Markusu nisu tačne. Ja sam ga izabrao kao agenta jer imam povjerenje u njega. Igrao sam sa njim, često smo razgovarali i on mi je pomogao da se razvijem. Markus je sjajana osoba, pametan je i sviđa mi se kao radi svoj posao. Takve osobe želim oko sebe", dodao je Anel za Expressen.

Top Komentari

user1583752673
Ovaj gori od Besicevog
13 0
Bula11
Bravoooo Anele ocevi BH fudbalera mnogima su unistili karijere, tvoj otac je “bolestan” citava mu se BIH smije, cim mu neko napise kom koji mu se ne svidja blokira tu osobu,daje sebi previse prava istice sebe prije nego TEBE, a mislim da si ti tu najbitni.... DRZI SE MENADZERA KAO STO SE IBRAHIMOVIC DRZAO I DALEKO CES DOGURATI NEMOJ SLUSATI OCA JER JE ZALUTAO I NEMOJ VISE DA SE OGLASAVA MAJKE TI JER CEMO TEBI JB MAJKU CIM SE PUBLIKA VRATI ZBOG NJEGA JER NAS NERVIRA UZASNO !!!
12 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi