Nikićeva izjava dugo će se prepričavati: Na prostorima BiH nije viđena...

Remi u derbiju u Gračanici

Nikićeva izjava dugo će se prepričavati: Na prostorima BiH nije viđena...

S. Mlaćo

Bratstvo je u derbiju sa Posušjem remiziralo (0:0). Bilo je prilika, ali na kraju su ipak mreže mirovale. Nikola Nikić žali što njegov tim nije došao do tri boda.

“Ovo je najbolja utakmica u historiji Bratstva. Nažalost, nije nam se posrećilo, ali momcima nemam šta zamjeriti. Gosti su izvanredna ekipa. Moji momci su drugi dio odigrali za čistu desetku. Sada kada bi to ponovili sto puta, svaki put bi dali gol. Ostaje žal što nismo slavili“, kazao je Nikić.

“Nismo planirali da imamo ovoliko bodova, ali korona nam je pomogla (osmijeh). Sport je takav. Žao mi je što nije bilo publike, bilo bi pet hiljada. Na prostorima BiH nije viđena 20 godina jedna ovakva utakmica“.

Posljednje kolo prvog dijela sezone Bratstvo će u goste Vis Simm Bau.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Kilav je tamo teren. Nadam se da će navijači TOŠK-a navijati za mene“, dodao je Nikić za SportSport.ba.

Top Komentari

Matic
E moj Nidzo dodji ovamo da otmemo i spasimo nas klub od ovih kamatara i kriminalaca.
12 4
Zgembic
Nikola jest da si iz manjeg sarajevskog kluba al si dobar covjek i pozitivna osoba ...
11 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi