Haos u Italiji: Velikan na udaru, kasno sinoć došlo je i do policijske racije

Zbog mogućih malverzicija

Haos u Italiji: Velikan na udaru, kasno sinoć došlo je i do policijske racije

A. Čaušević
Teme:

Čini se da niti jedna fudbalska sezona u Italiji ne može proći bez velikog skandala.

Lazio bi mogao biti izbačen u Seriju B ukoliko se ispostavi da je lažirao testove koronavirusa koje su igrači rimskog kluba radili posljednjih dana.

Kasno sinoć je italijanska policija upala u trening kamp Formello kao i u labaratoriju "Futura Diagnostica" gdje su se igrači testirali.

Sumnja se u rezultate pojedinih testova te kršenje protocola protiv širenja Covida-19 zbog čega je i pokrenuta istraga.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Lazio bi mogao na kraju biti kažnjen novčano, ali i izbačen iz Serije A zbog širenja pandemije.

Top Komentari

Realist
To prijeti i FKS zato sto nekim cudom oni jedini nemaju nikog zaraženog a Sarajevo kao grad broji najviše zaraženih i jos su igrali onu utakmicu protiv Širokog
10 8
K79
Pa isto je bilo i sa atalantom , u Bergamu epicentar korone, oni je donjeli u Milano i proširili dalje a u Atlanti niko od igrača nikad nije bio pozitivan dok su kod valencije bili skoro svi pozitivni po povratku u spaniju , čudno u najmanju ruku ali eto moguće je
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi