Svijet zgrožen izjavom uposlenika Qarabaga: Moramo im ubiti djecu, žene, starce, nema kajanja!

Poziva na klanje

Svijet zgrožen izjavom uposlenika Qarabaga: Moramo im ubiti djecu, žene, starce, nema kajanja!

E. Škorić

UEFA je pokrenula postupak protiv prvaka Azerbejdžana, Qarabaga, zbog šokantne i skandalozne izjave njihovog PR-ovca.

Nurlan Ibrahimov u Qarabagu obavlja dužnost osobe koja je zadužena za odnose s javnošću, a statusom na Facebooku je otvoreno pozvao na sukob s Armencima.

Kao što je poznato, Azerbejdžan i Armenija već neko vrijeme vode rat, a Ibrahimov potiče na isti.

"Moramo pobiti Armence. Djecu, žene, starce, bez kajanja i suosjećanja. Ako mi to ne napravimo, ubit će oni nas", napisao je Ibrahimov.

Prvak Azerbejdžana bi se zbog njegovih neprikladnih objava mogao naći na udaru UEFA-e, a i sam klub je objavljivao razne stvari vezane upravo za rat sa Armenijom.

Top Komentari

Hakkinen
I ovaj IDIOT ZATUCANI. Pleme ti seljačko da ti roknu samo dvije sve bi ti se kazalo. JAD od čovjeka ako je čovjek. To ti ko Karadžić i Mladić. Pobij sve što je muško od 12 do 92. IDIOTE yebo te Azerbejdžan i Armenija
9 3
LOLLOL
To je klasicna metoda bolesnika koji su to vec jednom uradili, jedan od najvecih poraza covjecanstva kad su Otomani cinili genocid nad Armenima, pa onda Srbi nad Bosancima itd itd... Ljudi nikad nece prestati divljaci.. U ratu nema casti izgleda! E zato ja ljudima uvijek govorim smirite se sa mrznjom prema srbima, jevrejima i ostalim jer mrznja vodi u mracne tunele pakla, a vjerujte mi da mi koji smo prosli rat znamo dobro sta je pakao.
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi