Ludo popodne iza Begovića: Danas je napravio odbranu karijere!

Odlučivali centimetri

Ludo popodne iza Begovića: Danas je napravio odbranu karijere!

A. Čaušević

Asmir Begović je ljetos odlučio ostati u Bouremouthu te da posljednju godinu ugovora odradi u dresu Trešnjica. 

Begović brani standardno u ovoj sezoni Championshipa, a njegov tim kotira visoko u uvodnom dijelu sezone te je trenutno drugi na tabeli.

Trebinjac je danas imao ludo popodne. U prvom poluvremenu meča protiv Readinga primio je dva gola i njegov tim je imao zaostatak od 0:2.

U nastavku je uslijedio preokret domaćih koji postižu tri gola. Reading je mogao vratiti stvari na početak u 84. minuti, ali je Begović sjajno intervenisao.

Nakon jednog šuta gostujućih fudbalera, Begović se odlično bacio te je uspio sačuvati svoj gol. Situacija je provjeravala i gol-tehnologija, a na kraju su odlučili centimetri.

Begovićevu odbranu pogledajte na 8:50 video priloga. 

Nekoliko momenata kasnije Begović je odbranio još jedan šut, a u 89. minuti Solanke zabija za 4:2 te proboj Bournemoutha na visoko drugo mjesto.

Top Komentari

Matic
Najbolji golman i najveci gospodin i profesionalac koji je nastupao za nasu reprezentaciju. Na nasu zalost, mesetari su ga otjerali iz svetinje. OPROSTI IM GOSPODINE NE ZNAJU STA CINE.
34 4
Beclija90
Najbolji nas golman svih vremena!
26 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi