Xhaka izazvao bijes navijača Arsenala jer je branio svog prijatelja nakon meča

Tierney htio da se obračuna s Makedoncem

Xhaka izazvao bijes navijača Arsenala jer je branio svog prijatelja nakon meča

E. Čaušević

Leeds United i Arsenal večeras su na Elland Roadu odigrali utakmicu bez golova u okviru devetog kola Premiershipa.

Na ovom meču bilo je dosta tenzija, a sve je kulminiralo kada je Nicolas Pepe dobio direktan crveni karton nakon što je udario Ezgjana Alioskija.

Alioski je pao na zemlju kada mu je prišao Pepe i žalio se da ga on udario glavom iako je kontakt bio zaista minimalan. No, igrač Leedsa se srušio kao da ga je udario tenk i uspio je da izvuče crveni karton za protivnika.

To je očito zasmetalo Kieranu Tierneyju koji je nakon meča htio da se obračuna s igračem Leedsa. Tierney je prišao Alioskom dok je on pričao s Granitom Xhakom, ali ga je Xhaka potom odgurnuo i poslao ka svlačionici.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Xhakim potez je izazvao bijes navijača Arsenala jer im nije jasno zašto je toliko branio Alioskog. No, odgovor je brzo stigao jer se pokazalo da su Xhaka i Alioski jako dobri prijatelji.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Vienner
Siptari braca al srbi su im rak rana
3 6
Milos1312
Koji ste vi debili, sve do jednog
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi