Koeman primoran na eksperiment: Sastav Barcelone večeras će biti posebna priča

Dosta oslabljeni stigli u Kijev

Koeman primoran na eksperiment: Sastav Barcelone večeras će biti posebna priča

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u gostima protiv Dynamo Kijeva utakmicu četvrtog kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonci su u prethodnom duelu ovih ekipa slavili sa 2:1, a večeras su dosta oslabljeni što se tiče zadnje linije. Povrede su poremetile planove Ronalda Koemana koji je uz sve to odlučio Lionela Messija i Frenkieja de Jonga ostaviti u Barceloni.

Jasno je da će nizozemski stručnjak napravili dosta promjena u svom sastavu, a to se posebno odnosi na štopersku poziciju gdje će zaigrati Mingueza kojeg ranije nismo viđali.

Također, očekuje se i da bh. reprezentativac Miralem Pjanić zaigra od prve minute. No, jasno je da će sastav Barce biti dosta drugačiji i veoma neobičan u ono što smo navikli da gledamo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vjerovatni sastav Barcelone: Ter Stegen, Dest, Mingueza, Lenglet, Jordi Alba, Alena, Pjanić, Coutinho, Pedri, Trincao, Griezmann.

Također, poznate su i kvote za večerašnji meč u Kijevu i jasno je da je Barcelona pored svega favorit. No, Dynamo može iskoristiti lošu formu gostiju i pokušati doći do iznenađenja. Kvote za ovaj meč možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Darkwood
Vidjećeš da ce večeras Kijev lagano uzeti. Messi sa svojim ponašanjem koči pola tima. 0-3 za barcu.
3 4
Vienner
Bez Lessija meda ne mogu laznut
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije