Jagodić čuva Vranješa za Sarajevo

Kapiten Borca propušta meč u Krupi

Jagodić čuva Vranješa za Sarajevo

E. Škorić

U Krupi će u srijedu od 13 sati biti odigran komšijski duel između Krupe i Borca.

Borac je favorit na ovom gostovanju, no činjenica je da su Banjalučani oslabljeni jer im nedostaje nekoliko igrača.

Od ranije je van stroja Aleksandar Radulović, koji je i dalje u izolaciji, dok je neizvjestan i nastup Dejana Melega.

"Na raspolaganju mi je i Meleg, ali upitno je da li će moći. Juče je trenirao na plastici, izdržao je sve napore, ali vidjećemo na današnjem treningu njegovo stanje."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najavio je Jagodić da će odmarati Vranješa za derbi sa Sarajevom.

"Igrači moraju brzo da se adaptiraju na plastičnu podlogu, a već od prekosutra, moramo se vratiti na prirodnu podlogu jer nas očekuje meč sa Sarajevom. Iz tih razloga, odlučio sam da kapitena Stojana Vranješa poštedim, jer bi bio veliki rizik da ga opterećujemo zbog njegovog stanja. Kapitena ćemo sigurno imati u rosteru za utakmice sa Sarajevom i Tuzla sitijem", rekao je Jagodić, naglasivši da u timu vjerovatno neće biti ni Marka Jovanovića, koji je imao smrtni slučaj u porodici i morao je da otputuje u Srbiju, tako da je veliko pitanje da li će uspjeti da se vrati na vrijeme za duel u Krupi na Vrbasu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

amarosim
Cuva kad cela BIH zna da krupa daje bodove.
6 0
Hakkinen
@Fk1921 treba tebe banovati redakcija pod hitno.
Stidim te se šta pišeš i koje riječi upotrebljavaš.
Nisi dobar nikako
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi