Da li je nova poruka Nurkića upućena ljudima koji su učestvovali u izbornim prevarama u Srebrenici?

Još jednom podsjetio i na genocid

Da li je nova poruka Nurkića upućena ljudima koji su učestvovali u izbornim prevarama u Srebrenici?

E. Škorić

Nakon prepucavanja sa Dinom Konakovićem, Jusuf Nurkić je danas imao poruku koja bi mogla da se odnosi na otkrivanje izbornih prevara u Srebrenici.

Nurkić je na Facebook stranici objavio poruku kojoj je opisao cijelu situaciju, ali također podsjetio i na genocid koji je izvršen u Srebrenici.

Podsjetimo da je SIPA uhapsila tri osobe zbog izborne prevare u Srebrenici. Za izborne prevare u Srebrenici osumnjičeni Bošnjaci koji su pogodovali kandidatu za načelnika Srebrenice Mladenu Grujičiću.

"Doći će vrijeme kada će svijet imati ljudske oblike ali će im srca biti poput srca pustinjskih vukova. Prolijevat će krv, a neće se libiti od zla kojeg čine! Ako im dadneš prisegu na vjernost – prevarit će te, a ako ti se obrate – lagat će te, ako im se povjeriš – iznevjerit će te, a kada ne budeš sa njima – ogovarat će te", poručio je Nurkić uz fotografije jedne od majki Srebrenice i sebe u majici sa natpisom: 'Remembering Srebrenica'.

Doći će vrijeme kada će svijet imati ljudske oblike ali će im srca biti poput srca pustinjskih vukova. Prolijevat će...

Posted by Jusuf Nurkić-BosnianBeast23 on Tuesday, December 1, 2020

Top Komentari

RodjeniRA81
Nama Bosnjacima nevalja sve sto valja i svako ko promovise Bosnu na dobar nacin! Ali nam zato valjaju izdajice Bosne poput Dinokija i SDPovskih srpskih botova! Sram me je kako smo naivan narod!
7 3
Ars1946
NBA je brend koji se puno gleda i uvažava, i svako pojavljivanje i učešće u njemu diže rejting i države iz koje potiče igrač.... JUKA PRAVI AMBASADOR BIH.... PONOS SVAKOG PRAVDOLJUBIVOG BOSANCA I BOŠNJAKA...
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi