Lalatović se obratio državi, prozvao i Aleksandra Vučića: "Ovo je sramota!"

Trener Vojvodine u centru pažnje

Lalatović se obratio državi, prozvao i Aleksandra Vučića: "Ovo je sramota!"

E. Škorić

Trener Vojvodine Nenad Lalatović nije nikako sretan zbog trenutne situacije u novosadskom klubu.

Vojvodina u narednom kolu dočekuje Mačvu, a Lalatović je u najavi meča rekao:

"Vojvodina je u velikom problemu i ovaj meč nam ne dolazi u dobrom trenutku. Igrači su razočarani i atmosfera na treninzima više nije sjajna kao nekad", rekao je Lalatović, dodavši:

"Sada kada svi treba da cvjetamo - imam utisak kao da se borimo za opstanak, kao da ništa dobro nismo donijeli gradu. Nije dobra situacija, znate odlično i sami, Vojvodina je veliki klub. Bila je osma kada sam došao, a sada... Najviše ispaštaju novosadske porodice, njih sto, oni imaju male plate. Žao mi ih je, sastavljaju kraj s krajem, jedva preživljavaju", upozorava trener Vojvodine na konferenciji za medije koja je trajala preko 20 minuta.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Ne mogu da shvatim da ne mogu svi da se dozovu pameti. Ne smije da se dozvoli ovo da se dešava. Ovo je sramota, sramota! Neću da vodim tuđe ratove, zanimaju me moji igrači i zaposleni u klubu. Ostali me ne zanimaju. Molim lijepo sve, i gradonačelnika Vučevića i upravu, vi možete da riješite taj problem. Žao mi je što ovo moram da kažem, ali molim gospodina Vučića koji je napravio Srbiju ovako velikom i moćnom da pomogne. Ti ljudi vama polažu račune, a pošto ja ne mogu da doprem do njih, žao mi je što ovo moram javno da kažem - vi rešavate sve probleme, žao mi je i što vas opterećujem ovim stvarima, ali žao mi je što zaposleni u klubu nemaju ni 500 dinara u džepu", rekao je Lalatović.

Top Komentari

srcerukelopata
Srbija velika i moćna hahahahha...Vučić je napravio takvom hahahahhaha...opet, Srbija velika i moćna hahahahha....
10 2
Hakkinen
Pa to je kod " njiha" poznato.... Crbija do Tokija. Nikad se oni neće odreći Dobrice Ćosića i velike crbije hehehe
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi