Barcelona definitivno treba promjene: Katalonci pali i u Cadizu!

La Liga

Barcelona definitivno treba promjene: Katalonci pali i u Cadizu!

E. Škorić

Agonija Barcelone nastavlja se i nakon gostovanja u Cadizu.

Taman kada čovjek pomisli da će Barcelona napokon proigrati i uvezati barem dvije pobjede, ona ponovo razočara.

Tako je bilo i večeras u Cadizu, gdje je istoimena domaća ekipa hrabrom i organizovanom igrom stigla do pobjede, a naravno veliku pomoć dobila je i od indisponiranih igrača katalonskog tima koji su nastavili da griješe.

Cadiz je goste šokirao već nakon osam minuta igre, kada je Gimenez postigao pogodak.

Očekivano je nakon toga Barcelona preuzela incijativu, stvarala (polu)prilike, ali nijhe uspijevala da izjednači do odlaska na odmor.

Kada gosti nisu uspjel dati gol, uspio je Cadiz sam sebi zatresti mrežu, konkretno Alcala koji je nesretno loptu skrenuo u vlastitu mrežu za 1:1.

Potražite više informacija na temu La Liga:

I onda trenutak odluke u 63. minuti. Nakon auta za Barcu, konfuzija pred golom gostiju, Ter Stegen je napucao rezervistu Negreda, a ovaj koristi poklon i donosi Cadizu pobjedu.

Miralem Pjanić je ušao u 73. minuti, ali ni on nije pomogao Barceloni da izbjegne novi poraz.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

IMPERATOR
Klasika, nema pomoći sudija, nema ni bodova.
32 6
Icardi.7
Alvaro Negredo
21 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi