Aleksandar Đorđević ostaje trener Virtusa
Virtus je povukao odluku o smjeni nekadašnjeg izbornika Srbije (Foto: EPA)

Uprava kluba iz Bologne promijenila odluku

Aleksandar Đorđević ostaje trener Virtusa

Iako je jučer Virtus iz Bologne objavio da Aleksandar Đorđević više neće trenirati ovaj klub, danas je u ovoj priči došlo do obrata.

Đorđević je danas imao dugotrajni sastanak s upravom kluba iz Bolgone koji je nakon sastanka odlučio poništiti jučerašnju odluku i nastaviti suradnju s nekadašnjim srpskim izbornikom.

Đorđević je u Eurocupu s Virtusom u ovoj sezoni ostvario savršenih 7:0 u Eurocupu dok su stvari išle lošije išle u prvenstvu Italije gdje je klub iz najkošarkaškijeg grada u Italiji ostvario 5 pobjeda i 4 poraza. Također, klub je poništio odluku i o suspenziji Stefana Markovića koji je pružio otvorenu podršku Đorđeviću te je kazna za košarkaša preinačena u financijsku. 

Promo

Top Komentari

dinass
Skontali da Teodosic ide zanjim
4 0
gogs
Tako se to radi kad skontas da ces morati platiti masne pare u ovaj vakat za raskid ugovora
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi