Koeman i Pjanić završili na sastanku u četiri oka!

Poznati su i detalji razgovora

Koeman i Pjanić završili na sastanku u četiri oka!

A. Čaušević

Miralem Pjanić je prije nekoliko dana javno iskazao nezadovoljstvo svojim statusom na početku avanture u Barceloni.

Pjanić se požalio na minutažu uz obrazloženje da mu ni samom nije jasno zašto mu Koeman ne daje veću priliku.

"Iskreno, ne razumijem razlog ove situacije. Želim da igram više, znam da mogu puno dati", poručio je Pjanić.

“Kad me trener nazvao, uvijek sam bio spreman. Dobro sam se snašao, odigrao sam dobre utakmice. Više od toga, ne znam šta bih mogao učiniti. Treniram, spreman sam", dodaje.

“Nisam zadovoljan i ne mogu biti zadovoljan. Tokom svoje karijere nikada nisam prihvatio ideju da ne igram i ne prihvaćam je ni sada. Vidjet ćemo, spreman sam, dobro treniram i čekam, ne mogu ništa drugo. To je vrlo osjetljiva situacija koja mi ne odgovara", jasan je bio Mire.

Mundo Deportivo javlja da je Koeman nakon ovog sastanka nazvao Pjanića na sastanak te da su imali razgovor u četiri oka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nizozemac je nadovno objasnio Pjaniću da se mora bolje adaptirati na sistem 4-2-3-1 te da se više trudi na terenu.

Da li će razgovor bh. veznjaka s Koemanom biti učinkovit vidjet ćemo u narednim mečevima, prva prilika je već sutra kada na Nou Camp stiže Levante.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LukasPodolski
Pjanke pokazo si da nisi za prve
6 14
Ne znam da li je ovaj sistem 4 - 2 - 3 - 1 da li je to ideja Koemana ili Messija, sve mora biti kako Messi kaze. Toliko sam utakmica odgledao, ali ne znam ko jos igra ovaj sistem.
9 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi