Stigli prvi rezultati Neymarove povrede

Ne mora na operaciju

Stigli prvi rezultati Neymarove povrede

E. Škorić

U nedjelju se tokom derbija PSG - Lyon (0:1) povrijedio Neymar, kojeg su iznijeli na nosilima i njegova reakcija nagovještavala je crni scenarij.

Međutim, današnji ljekarski pregledi otkrili su kako Neymarov zglob nije slomljen, zbog čega ne mora na operaciju i pauzirat će tek nekoliko sedmica.

U PSG-u su bili zabrinuti kako će brazilski reprezentativac jedan duži period odsustvovati s terena, ali se ispostavilo da je povreda ipak lakše prirode, zbog čega u Parizu mogu svi da odahnu.

Uskoro će i zvanično biti poznato koliko će tačno sedmica propustiti jedan od najboljih igrača svijeta i svakako neko od koga u PSG-u očekuju puno do kraja sezone, naročito u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Podsjetimo da je danas održan žrijeb osmine finala Lige prvaka i PSG će se suprostaviti Barceloni, bivšem klubu Neymara.

Promo

Top Komentari

krems_krems12
Najveci glumac u historiji fudbala!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi