Goran Tomić napušta Lokomotivu i preuzima klupu Zrinjskog?

Žižovićeva sudbina će se uskoro znati

Goran Tomić napušta Lokomotivu i preuzima klupu Zrinjskog? · Saznajemo

E. Čaušević

HŠK Zrinjski se nakon prvog dijela sezone Premijer lige BiH nalazi na šestoj poziciji sa 32 boda.

Plemići nakon 19 odigranih utakmica imaju deset pobjeda, sedam poraza i dva remija i sigurno je da u klubu nisu zadovoljni trenutnim plasmanom nakon jesenjeg dijela sezone.

Prethodnih dana se špekuliše o tome da bi Mladen Žižović mogao dobiti otkaz tokom zimske pauze, te da će Plemiće u drugom dijelu sezone predvoditi novi trener.

S Zrinjskim se povezuje nekoliko trenerskih imena, a jedan od njih je i Goran Tomić koji je trenutno trener i sportski direktor zagrebačke Lokomotive.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tomić je s Lokomotivom prošle godine sve iznenadio osvajenjem drugog mjesta i plasmanom u Evropu, ali ove sezone im ne ide baš najbolje. Hrvatski mediji prije nekoliko dana su objavili da Tomić napušta Lokomotivu i da traži novi izazov.

Kako nezvanično saznaje SportSport.ba upravo bi Tomić mogao biti nasljednik Žižovića na klupi Zrinjskog, a sve bi trebalo biti poznato do početka priprema za drugi dio sezone.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sadik82
Ovom ce trebat 10 kola samo dok skonta gdje dos'o. Od njih nista. Ako su pametni i vrate Sliskovica onda ce bit opasni.
4 0
Realist
Tomic ili Toplak netko ce u Zrinjski
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi