Berin Čatić već ima novi angažman?

Nedavno napustio Velež

Berin Čatić već ima novi angažman?

E. Škorić

Berin Čatić je nedavno raskinuo saradnju s Fudbalskim klubom Velež, ali ubrzo bi trebao biti predstavljen u svom novom klubu.

Prošle zime je Čatić stigao u Velež kao talentovani napadač iz Travnika, pa je s Rođenima prvi put odradio pripreme u Antaliji, ali u Mostaru nije dobio pravu šansu pored jake konkurencije.

Berin Čatić
Berin Čatić FK Velež FK Velež Pozicija: FW

Statistika

4 nastupa
0 kao starter
0 žutih kartona
0 crvenih kartona
0 asistencija
0 golova

Iako je s Veležom imao ugovor na nekoliko godina, nedavno je dogovoreno da se ugovor raskine, a mladi napadač će se, saznajemo, vratiti na Pirotu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Za njegove usluge zanima se nekolicina timova, no navodno je u ovom trenutku izgledno da će u nastavku sezone nositi dres Travničana, gdje je ujedno i dobio prvu pravu priliku.

Top Komentari

JJ90
Prevara igrač
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi