Stadion Rođeni je iz dana u dan sve ljepši
Foto - Screenshot / FK Velež YouTube

Pogled iz drona

Stadion Rođeni je iz dana u dan sve ljepši

M. Šljivak

FK Velež iza sebe ima zaista sjajnu polusezonu.

Ekipa Feđe Dudića je igrala odličan fudbal, a kao nagrada je nakon 19 odigranih kola stiglo četvrto mjesto sa 33 osvojena boda.

Veležov stadion Rođeni iz dana u dan se gradi i izgleda sve ljepše. Video sa drona pokazuje svu ljepotu stadiona i nema dileme da će u budućnosti publika po povratku na tribine moći uživati.

Naravno, još dosta je potrebno da se sve usavrši. Teren posebno, ali s obzirom na to kako uprava Rođenih radi, ni to nije daleka budućnost.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Uživanje je pogledati ovakve scene...

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zrinjskim1905
Lijepo nema sta jos i neka cetvrta tribina svoju politiku vodi izgledat ce prekrasno prava balkanska kvazi gradnja koja je pocela krajem 90ih.
7 20
rodjak
sta ce ovi preko Neretve komentarisati nisu u stanju ni ofarbati ono sto je Velez napravio.Ovo sto ovaj gore pise da je nesto nama nudjeno u vezi BB,bola sta ti imas nuditi nesto u vezi naseg stadion nego se samo sklonite da mi udjemo u nase .Vi kad sebi napravite bar i koksinjac imat ce te neki respekt ,ovako samo ispadate smijesni da ista komentarisete,kako vas nije stid,poklopite se usima
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti