Vlado Jagodić više nije trener FK Borac!

Promjene u Banjaluci

Vlado Jagodić više nije trener FK Borac!

M. Šljivak

Vlado Jagodić više nije trener banjalučkog Borca.

Borac je u prvom dijelu sezone igrao sasvim dobro. Ipak, bilo je tu i dosta kikseva, slabo se igralo na gostujućim terenima, pa je rukovodstvo kluba odlučilo da nešto promijeni u zimskoj pauzi.

Odlučeno je na kraju da to bude trener. Jagodić više neće sjediti na klupi Borca, gdje je proveo proteklih devet mjeseci.

Iskusni 56-godišnji stručnjak je u 24 utakmice vodio tim iz Platonove. Ostvario je učinak od 13 pobjeda, devet poraza i dva neriješena rezultata.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CJEOFBWBlFG/[/instagram]

FK Borac prvi starta, pripreme u Banjaluci i Antaliji

FK Borac je na zimsku pauzu otišao sa petog mjesta.

Banjalučani ne mogu biti zadovoljni s obzirom na visoke ambicije, no vjeruju u mnogo bolje proljeće.

Borac sa radom počinje već 10. januara kada je zakazana prozivka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Do 31. januara ekipa će raditi na pomoćnom terenu i teretani u Banjaluci, zatim od 31. januara do 16. februara ide se na pripreme u Antaliju, gdje su zasad dogovorene tri, a planirano je pet utakmica. Generalna proba biće odrađena 21. februara na Gradskom stadionu, dakle sedam dana pred nastavak sezone u Premijer ligi i utakmice protiv Olimpika", saopštili su iz Borca plan priprema.

U Borcu ovih dana vode pregovore o nastavku saradnje sa Goranom Zakarićem kojem ugovor ističe u februaru, no čini se da će zajednički jezik ipak biti pronađen.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ZukaZu
Svi se raspadate, samo Saraj'vo živi zdravim plućima u ovoj ligi!
25 16
LjutiKrajisnik
Kakva je bagra u savezu nebi me cudilo da Vlado preuzme repku...
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi