Ozil odgovorio navijaču: Moram da spomenem Kolašinca ili ću biti u nevolji

Itekako aktivan na Twitteru

Ozil odgovorio navijaču: Moram da spomenem Kolašinca ili ću biti u nevolji

E. Čaušević

Njemački fudbaler Mesut Ozil ove sezone nije odigrao ni sekunde u dresu Arsenala.

Ozil trenira s prvim timom londonskog kluba, ali ga uopšte nema u konkurenciji za utakmice. Mikel Arteta je još ranije otpisao Ozila iako mnogi vjeruju da je on sada itekako potreban Arsenalu.

Nijemac je najplaćeniji igrač Arsenala i ljetos je odbio da napusti klub, ali ukoliko se ništa ne promijeni na ljeto sigurno odlazi jer mu ističe ugovor.

Zbog neigranja Ozil ima dosta više vremena za druge stvari, a u posljednje vrijeme je itekako aktivan na društvenim mrežama.

I večeras je na Twitteru odlučio da odgovara na pitanja navijača, a u jednom od odgovora spomenuo je i bh. reprezentativca Seada Kolašinca. Navijač je pitao ko je najbolji u igrici Fortnite, a Ozil je dao odgovor na zanimljiv način.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moram tu da spomenem Kolašinca ili u suprotnom ću biti u velikoj nevolji kada se vidimo", napisao je Ozil.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

arijan10
Za drugo i niste
2 2
b20
Ništa vam drugo nije ni ostalo,
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi