Novinar izazvao bijes navijača Barcelone zbog poklona kojeg je dao Messiju

Večeras se prikazuje veliki intervju s Argentincem

Novinar izazvao bijes navijača Barcelone zbog poklona kojeg je dao Messiju

E. Čaušević

Španska televizija La Sexta večeras će prikazati intervju s Lionelom Messijem koji se već danima najavljuje.

Messi je pristao dati intervju za ovu TV kuću, a novinar koji je sve vodio je Jordi Evole. On je u dobrim odnosima s Messijem i zbog toga je Argentinac pristao da naprave veliki intervju.

La Sexta već danima najavljuje intervju koji će večeras konačno biti prikazan. Messi je govorio o situaciji u Barceloni i činjenici da je ljetos htio napustiti klub, te je objasnio da li se u međuvremenu predomislio.

No, Evole je na zanimljiv način najavio večerašnji intervju. Objavio je fotografiju koja je insert u filmu, a to su knjige koje je on poklonio Messiju.

Radi se o knjigama koje su vodić za Manchester i Pariz jer su to gradovi koji se spominju kao naredna destinacija Messija. Navijače Barcelone je ovaj "poklon" itekako naljutio i osuli su paljbu u komentarima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, nakon svega ovaj novinar se ponovo oglasio i poručio je da je on taj koji je kupio te knjige Messiju i da se nada da mu one uopšte neće trebati.

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ryder7
Super pa je "vodić"...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi