Turci "prizivaju" Benjamina Tatara

Briljirao u 2020. godini

Turci "prizivaju" Benjamina Tatara

A. Čaušević

Benjamin Tatar je u sada već prošloj godini igrao fudbal života. Briljirao je u dresu Sarajeva, a i u reprezentaciji BiH je pokazao da posjeduje kvalitet.

Tatarove odlične igre nisu prošle nezapaženo pa se ne isključuje mogućnost da u narednom periodu obavi inostrani transfer.

Za dolazak 26-godišnjaka u Tursku su očigledno zagrijani pojedini ljubitelji fudbala u toj zemlji. Potvrđuju to i njihove objave na Twitteru u posljednjih desetak dana.

S dolaskom u Tursku povezivao se i 26-godišnji Philip Zinckernagel, a neki od navijača smatraju da je bolje dovesti Tatara nego Danca jer je bh. reprezentativac jeftiniji te da se klubovi trebaju usmjeriti na njegovo dovođenje.

[twitter]https://twitter.com/emre_kuyumcu0/status/1343667604154703873[/twitter]

Jedan od ljubitelja fudbala u Turskoj također navodi da bi Tatar u tu zemlju te da njegovo dovođenje ne bi bilo skupo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Tatar je u svim takmičenjima do sada zabio 13 golova, u Premijer ligi ima dvocifren učinak i vodeći je strijelac sa deset pogodaka koliko ima i Nemanja Bilbija.

Ugovor sa FK Sarajevo mu traje do juna.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Prinudni
Nekako mi je draže kad naši igrači odu u Poljsku ili Češku nego Tursku, imam osjećaj ko god je tamo otišo nije daleko dospio
14 1
Tatar je dobar samo za BiH premijer ligu i nigde vise.
11 13

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi