Hadžića bi mnogi premijerligaši, ali povratak u BiH nije realna opcija

Već ima nekoliko ponuda

Hadžića bi mnogi premijerligaši, ali povratak u BiH nije realna opcija · Saznajemo

A. Beganović

Irfan Hadžić, 27-godišnji bosanskohercegovački napadač i zvanično se rastao sa turskim Akhisarsporom, pa je od juče slobodan igrač.

Par sati nakon što je Hadžić i službeno raskinuo saradnju sa Akhisarsporom počelo se špekulisati o njegovoj fudbalskoj budućnosti.

Već od ranije je poznato da je ovaj napadač "tiha patnja" aktuelnog bosanskohercegovačkog prvaka FK Sarajevo, koji traži napadača, pa su ga navijači ovog kluba već vidjeli u bordo dresu.

Neslužbeno, i njegov nekadašnji klub Zrinjski, ali i Tuzla City, rado bi ga vidjeli u svojim redovima, no kako SportSport.ba saznaje od njegovog povratka u Bosnu i Hercegovinu teško da će doći.

Naime, iz izvora bliskih ovom napadaču saznajemo je nekoliko turskih klubova, ali i iz još nekoliko evropskih zemalja ozbiljno zainteresirano za njegovim uslugama, a kako je platežna moć u tim ligama mnogo veća nego u BiH, nerealno je očekivati da prihvati neku od ponuda iz Bosne i Hercegovine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iza Hadžića je dobra polusezona. Za Akhisarspor je odigrao 14 utakmica u kojima je postigao pet pogodaka, pa i ne čudi što već sada ima konkretne ponude za nastavak karijere.

Njegove dobre igre nisu ostale nezapažene, pa se našao i na spisku nekadašnjeg selektora našeg nacionalnog tima Dušana Bajevića, a za Zmajeve je upisao dva nastupa i to protiv Irana i Italije.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pikachu11
Ispisase se dva Hadzica po Divovima.
2 11
Ernes
pa ja tako dobro igra da je drugoligas s njim raskinuo ugovor. Strasan igrac
6 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi