Sve je dogovoreno, Mesut Ozil potpisuje ugovor s velikanom!

Vraća se u Istanbul

Sve je dogovoreno, Mesut Ozil potpisuje ugovor s velikanom!

E. Škorić

Bivši njemački reprezentativac Mesut Ozil vratit će se u Tursku.

Arsenal je želio da se rastane s Ozilom i prije ljeta i isteka njegovog ugovora, pa je iskusni veznjak sada pronašao klub. Dogovorio je sve detalje i potpisuje na tri i pol godine s Fenerbahčeom.

MLS timovi i Fenerbahče bili su najveći kandidati za dovođenje Ozila, a želja igrača bila je da se vrati u Istanbul.

Ozil je sinoć na društvenim mrežama podijelio fotografiju iz Instagrama i tada također nagovijestio povratak kući.

Fener nije najbolje krenuo u sezonu i bilo je za očekivati da će praviti promjene tokom zimske pauze, a dolazak Ozila mogao bi da bude pravi potez, bez obzira što ovaj nogometaš nije igrao u posljednje vrijeme u Arsenalu.

Svi znaju o kakvom se majstoru radi i ako uhvati pravu formu u Istanbulu, navijači Fenera će da uživaju...

Potražite više informacija na temu Super Lig:

32-godišnjak je prije Arsenala igrao za Real Madrid, Werder, Schalke... Za seniorsku reprezentaciju Njemačke je na 92 meča postigao 23 gola.

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Podrska za OZILA...gdje god da ode, imat ce sansu da se bori za TROFEJE..u trenutnom klubu moze samo na Play Stationu da igra Ligu Sampiona..znamo da ti je dotuzilo slusanje o sezoni BEZ PORAZA, ali ti si RAZUMAN i ZIVIS SADASNJOST, te svjestan si deranja od strane Burnleya, West Hama, Palacea i inih...sretno OZILE..
5 9
ragge
I ako ne igra u zadnje vrijeme Ozil je doktor, dominirat ce u Feneru
7 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi