Sjajne vijesti iz Bugojna: Bosna i Hercegovina dobija žensku rukometnu reprezentaciju

Ideja prihvaćena

Sjajne vijesti iz Bugojna: Bosna i Hercegovina dobija žensku rukometnu reprezentaciju

E. Oštraković

Ideja da se formira rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine, danas je prihvaćena na sjednici IO koja je održana u Bugojnu.

Bosna i Hercegovina će tako nakon više od deset godina, uskoro dobiti ženski nacionalni tim, koji će biti prijavljen za kvalifikacije za naredno Evropsko prvenstvo.

Direktor ženske reprezentacije BiH biti će Elmir Grabčanović, a još uvijek nije poznato ko će biti kandidati za selektora.

Obzirom da je već preko deset godina naša zemlja bez ženske rukometne reprezentacije, inicijativa koja je upućena je za svaku pohvalu, a sjajno je i to što su čelni ljudi konačno prepoznali tu ideju kao dobru.

Ostaje da vidimo kako će sve funkcionisati, obzirom da je rukomet u našoj zemlji u jednom dosta čudnom položaju.

Sigurno da su ovo sjajne vijesti kada je riječ o rukometu u Bosni i Hercegovini, te se nadamo da će djevojke koje budu nastupale za reprezentaciju imati mnogo uspjeha.

Promo

Top Komentari

pero98
A tko će zaigrati za reprezentaciju?
3 7
Objektivnost
Ćamila na aparatima.Mora učiti BiH patriotske pjesme.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi