Lino Červar objavio konačni spisak Kauboja za SP

Na listi se nalazi 20 rukometaša

Lino Červar objavio konačni spisak Kauboja za SP

A. Čaušević

Trener rukometne reprezentacije Hrvatske, Lino Červar objavio je spisak rukometaša na koje će računati tokom Svjetskog prvenstva u rukometu. 

Najvažanija vijest je što se na spisku nalazi Igor Karačić te se u hrvatskom taboru nadaju da će biti spreman za utakmice.

IHF je zbog koronavirusa dozvolio pozivanje 20 igrača, a na kraju su sa spiska otpali Lovro Mihić i Šime Ivić.

Spisak popularnih Kauboja izgleda ovako:

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Marin Šego, Ivan Pešić, Mate Šunjić, Ivan Čupić, Zlatko Horvat, Manuel Strlek, David Mandić, Željko Musa, Marino Marić, Ilija Brozović, Marin Sipić, Luka Cindrić, Domagoj Duvnjak, Janko Kević, Igor Karačić, Marko Mamić, Halil Jaganjac, Josip Šarac, Ivan Martinović i Luka Sebetić.

Hrvatska se nalazi u grupi sa C zajedno sa Japanom, Angolom i Katarom. Prventstvo će otvoriti 15. januara utakmicom protiv Japana.

Top Komentari

pero98
Sretno Hrvatska.
1 1
Comandini
Halil Jaganjac najjaci
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi