Dana White otkrio detalje sastanka sa Khabibom: Vraćam se ako vidim nešto spektakularno!
Foto - Instagram

The Eagle ne isključuje mogućnost povratka

Dana White otkrio detalje sastanka sa Khabibom: Vraćam se ako vidim nešto spektakularno!

M. Šljivak

Predsjednik UFC-a Dana White otkrio je večeras detalje sastanka sa Khabibom Nurmagomedovom.

Predsjednik UFC-a je sa sa šampionom lake kategorije jučer u Abu Dhabiju obavio razgovore, a na kraju ga ipak nije još uvijek uspio nagovoriti Khabiba da se vrati i da se i dalje bori.

Međutim, The Eagle je najavio kako će uzeti vremena i razmisliti o svemu, te da će donijeti odluku nakon što vidi šta će se desiti u borbi Conora McGregora i Dustina Poiriera, te Dana Hookera i Michaela Chandlera.

"Gledat ću dvije borbe koje su narednog vikenda. Ako naprave nešto spektakularno, i natjeraju me da se ponovo borim, možda se vratim", otkrio je White Khabibove riječi.



"Smatra da je Charles Oliveira napravio sjajan posao protiv Tonyja Fergusona. Ako ovi momci narednog vikenda naprave nešto spektakularno, Khabib bi se ponovo mogao boriti", poručio je Dana.

Khabib je objavio kraj karijere nakon pobjede nad Justin Gaethjeom u oktobru. Istakao je kako je to želja njegove majke, a Dana White je bio uvjeren da će ga nagovoriti da se vrati.

Top Komentari

Celtic
Smarate više sa likom, da se zove Igor ne bi sigurno ovoliko o njemu pisali, ovako pišete jer kod nas uglavnom ljudi prakticiraju istu religiju kao i on, pa eto da imate s kim da se poisvećujete, što opet nema veze sa sportom.
4 11
papirna
Opet kazem dosadni su i oni i ove njihove u fol penzije samo fore da se uzme sto veca lova kao excluzivni povratak iz penzije Sve neki u fol penzioneri cccccc evo moj stari je u penziji pravi penzioner ne pada mu na pamet da se vrati na posao a ovi ufc i bokserski u fol penzioneri zesci foliranti bolje neka kazu nesto kao necu se boriti dok neko ne ponudi veliku lovu tako nesto a ne ovo u fol penzije ne borim se vise a pregovaraju non stop o povratku izgorili su u mojim ocima zesce bas sam mislio za Khabiba da ce on biti od rijeci ali eto izgleda i on kao ostali samo lova nista drugo nije vazno obraz djon od cipela
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi