Wijnaldum odbio i posljednju ponudu Liverpoola, karijeru nastavlja u Barceloni
Foto - EPA

Daily Mirror tvrdi

Wijnaldum odbio i posljednju ponudu Liverpoola, karijeru nastavlja u Barceloni

M. Šljivak

Georginio Wijnaldum odbio je posljednju ponudu Liverpoola za nastavak saradnje i on će se narednog ljeta pridružiti Barceloni.

Nizozemski veznjak je u prethodnih mjeseci pregovaro sa Redsima oko nastavka saradnje. Međutim, do dogovora nije došlo i on će kao slobodan igrač napustiti Anfield narednog ljeta.

Daily Mirror tvrdi da je Wijnaldum već odlučio da se pridruži Barceloni. Katalonski tim ga već mjesecima želi dovesti i sada će to uspjeti i to bez ijednog eura naknade.

Wijnaldum će tako nakon pet godina napustiti Liverpool. U klub je stigao 2016. godine iz Newcastlea, te je nastupio u 211 utakmica, a postigao je 21 pogodak.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ranije je u karijeri igrao za nizozemske velikane Feyenoord i PSV.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Veću budalu nismo vidio iz pobjedničke ekipe ide u čisto rasulo
5 2
JJRamzes
Osta nas pjanke na cjedilu. Gurat ce onaj debil ovog svog
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi