Veležova "zdenka" lagano poprima svoj izgled
Foto: FK Velež/instagram

Lijepa priča se nastavlja

Veležova "zdenka" lagano poprima svoj izgled

S. Grebović

Radovi na izgradnji stadiona "Rođeni" napreduju iz dana u dan.

Puleni Feđe Dudića su polusezonu završili na odličnoj četvrtoj poziciji sa 33 osvojena boda čime se Velež promovisao u ozbiljnog kandidata za izlazak na euro scenu naredne sezone.

U proteklom periodu mostarski klub je dosta poradio na infrastrukturi stadiona Rođeni. Izgrađen je pomoćni teren tik pored glavnog uz reflektore na oba terena, a od ove sezone gradi se nova južna tribina na stadionu koja će biti povezana sa istočnom.

Radovi su pri samom kraju, a nema sumnje da će stadion nakon najnovijih radova poprimiti još ljepši i moderniji izgled.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli FK Velež Mostar (@fk_velez)

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Darkwood
Nisam velezovac ali mi je klub max drag. Samo naprijed rođeni. Lijep grad, klub i ako Bogda i stadion. Mogu oni ukrasti stadion ali dušu nikad. ****s stadion koji je 92 dušu izgubio.
13 1
Zaštita Identiteta
Top 3 Željo, Sarajevo i Velež aBd. To bi bio lijep pogled na tabelu. Bez hejta za ostale, al puno je ovaj klub propatio, a nešto sumnjam da iko od ostalih može skinuti Želju i Sarajevo sa Top 2, a njima stvarno želim da priđu što bliže vrhu tako da ??
12 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi