Klub iz Serije A pokazuje sve veći interes za Anela Ahmedhodžića

Atalanta ne odustaje

Klub iz Serije A pokazuje sve veći interes za Anela Ahmedhodžića

H. Zilić

Bh. reprezentativac, Anel Ahmedhodžić, uskoro bi trebao napraviti transfer karijere.

Prema pisanjima švedskog portala aftonbladet.se, Ahmedhodžić je sve bliže odlasku u redove Atalante.

Tim iz Bergama je navodno spremio najkonkretniju ponudu, a interes za našeg štopera je sve veći. Na meti je Chelseaja, na radaru je i PSV-a, a interes nisu krili i neki klubovi iz engleskog Championshipa.

Ahmedhodžić ima sjajnu sezonu u Švedskoj, gdje je s Malmeom osvojio titulu prvaka. Uspješno je debitovao i za reprezentaciju Bosne i Hercegovine i time pokazao da će biti odlično pojačanje za Zmajeve.

Trenutna vrijednost Anela Ahmedhodžića (21) prema podacima transfermamrtka iznosi tri miliona eura.

Promo

Top Komentari

Saimai1316
Koja njemu psihicka snaga treba za takav korak u serie A,dje je odbrana sve,ljudi skolu uce o odbrani,knjige pisi o odbrani,momcino kvalitet ti nije upitan,sretno ti dje god odes,ja mu nikad nebi u tim godinama Serie A preporucio
0 3
Keno
idi u ajax i za godinu 2 ces igrati u najvecem klubu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi