Bivši igrač zagrebačkog Dinama stigao u Tuzlu

Novo pojačanje Tuzla Cityja

Bivši igrač zagrebačkog Dinama stigao u Tuzlu

E. Škorić

Bivši mladi hrvatski reprezentativac Petar Mišić pojačava Tuzla City.

Mišić je nakon nekoliko sezona napustio švicarski Aarau, a kako saznajemo, njegov novi klub je bh. premijerligaš FK Tuzla City.

Prije Aaraua, Mišić je igrao za RNK Split, Lokomotivu, Dinamo Zagreb i sa 26 godina neko je ko ima stotine utakmica u nogama.

Inače, govorimo o nogometašu koji može da igra lijevo po strani i kao ofanzivni vezni.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

On je ove sezone u dresu Aaraua u 13 mečeva dao dva gola uz dvije asistencije. Za U21 reprezentaciju Hrvartske je na četiri meča postigao jedan gol.

Tim Tuzle koji je nedavno imenovao za trenera Husrefa Musemića po svim prilikama ima ozbiljne namjere da u nastavku sezone pokuša da izbori plasman u  Evropu.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pikachu11
Otjeraj 10 dovedi 15 igraca boze dragi politike kluba, hoce li ikada svatiti Husic da to ne moze tako.
6 2
Sarbit2019
Sa Husrefom su na 2 mjestu Evropa
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi