Arsenal spremio novi ugovor za mladog veznjaka uz duplo povećanje plate

Oduševio svojim igrama

Arsenal spremio novi ugovor za mladog veznjaka uz duplo povećanje plate

E. Čaušević

Fudbaleri Arsenala u ponedjeljak su na svom terenu pobijedili Newcastle sa 3:0 u okviru 19. kola engleskog Premiershipa.

Šansu od prve minute ponovo je dobio mladi Emile Smith Rowe koji je odigrao još jedan jako dobar meč. Smith Rowe je uspio da upiše asistenciju i pokazao je da je pravo otkriće Mikela Artete.

U Arsenalu su oduševljeni igrama ovog 20-godišnjeg veznjaka i spremni su da ga nagrade s novim ugovorom.

Smith Rowe ima ugovor do ljeta 2023. godine, ali londonski klub želi da produži saradnju na još dvije godine uz duplo povećanje njegove plate.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Igrač Arsenala trenutno zarađuje oko 20.000 funti sedmično, a prema novog ugovoru ta cifra će biti 40.000 funti. Pregovori su već počeli i uskoro se očekuje potvrda novog ugovora.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ADNAN_BRANKO
Primjera radi, ovu lovu u Liverpoolu zarađuje Tren Alexander-Arnold
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi