"Klopp i Guardiola ne bi mogli napraviti sa Leicesterom ono što je Rodgers"
Foto - EPA

Paul Merson hvali menadžera Lisica

"Klopp i Guardiola ne bi mogli napraviti sa Leicesterom ono što je Rodgers"

M. Šljivak

Brendan Rodgers i ove sezone na sjajan način vodi Leicester.

Lisice sa King Powera su u borbi za titulu prvaka, a Rodgers redom ruši sve timove iz vrha tabele.

U superlativima je o ovom stručnjaku govorio legendarni Paul Merson koji je iskazao veliko divljenje prema menadžeru Leicestera.

"Ne postoje riječi kojima bih mogao izraziti divljenje. Smatram ga zaista posebnim i jednim od najboljih u poslu", rekao je Merson i dodao je:

"Rame uz rame je sa Guardiolom i Kloppom. Zaista to mislim. Ipak, ne vidim da bi Guardiola i Klopp mogli napraviti ono što je Rodgers sa Leicesterom. Ne vidim način kako bi to oni uspjeli", rekao je Merson.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Rodgers je u februaru 2019. godine preuzeo Leicester i u 85 utakmica je upisao 45 pobjeda, 16 neriješenih rezultata i 24 poraza.

Ranije je radio u Celticu, Liverpoolu, Swanseaju, Readingu i Watfordu.

Top Komentari

Ade1987
Haj ne kenjaj bio je u Looserpolu pa nije ništa uradio, dobio je gotovu ekipu kojoj je Ranieri temelj udario i doveli su još nekoliko igrača da radi dobro svoj poso radi ali sad da melju sve ekipe iz vrha to nije istina protiv Manchestera su igrali 2-2 i to na sreću uzeli bod dobili Chelsea koji nije u formi i sad sve melju i vi novinari kenjate
2 4
Alen23
On Klopu moze cistit patike Klopu je od Liverpoola napravio zvijer ovaj isti trener je bio na njegovom mjestu pa je otisao u Celtic i dosao u Lester na gotovo dok o klopu ne treba pisat niti objašnjavat sta je uradio finale LP pa osvojio LP pa osvojio Englesku ligu hello glupi novinari
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti