Džanan Musa večeras debituje u Euroligi?

U rosteru Efesa

Džanan Musa večeras debituje u Euroligi?

H. Zilić

Košarkaši Anadou Efesa večeras od 18 sati igraju meč 21. kola Eurolige u gostima protiv Zenita.

U rosteru istanbulskog tima za ovaj susret je i naš Džanan Musa.

S ekipom u Rusiju je krenulo 16 igrača, a 12 će ih biti prijavljeno za večerašnji zapisnik, tako da nije isključeno da Džanana Musu vidimo prvi put ove sezone na parketima u Euroligi.

Prema podacima sa zvanične stranice Eurolige, roster Efesa za večerašnji meč izgleda ovako: Larkin, Beaubois, Singelton, Saybir, Balbay, Gecim, Gazi, Musa, Sanli, Moerman, Tuncer, Pleiss, Micić, Anderson, Dunston, Simon.

Potražite više informacija na temu Euroleague:

Nakon 20 odigranih kola Efes je na sedmoj poziciji s omjerom 11 pobjeda i devet poraza. Zenit je četvrtoplasirani s omjerom 12 trijumfa i šest poraza, ali ruska ekipa ima i dvije utakmice manje. Tako da je večeršanji duel i derbi 21. runde Eurolige.

Promo

Top Komentari

Famoza
Sretno Musa!, ako budeš u rosteru
6 0
user1602245913
E, ovo je vijest.
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi