Sergej Barbarez je kultnom pjesmom Zabranjenog pušenja poslao poruku za kraj

Sergej Barbarez je kultnom pjesmom Zabranjenog pušenja poslao poruku za kraj

E. Škorić

Sergej Barbarez bio je jedan od kandidata za novog selektora BiH, ali je umjesto legendarnog kapitena, izabran bugarski stručnjak Ivaylo Petev.

Petev je, prema riječima onih koji su ga izabrali za selektora BiH, dobio tu čast jer je, za razliku od Sergeja, već radio kao selektor i trenirao je brojne klubove, pa zbog tog iskustva ukazano mu je poverenje,

Tako ćemo s Bugarinom krenuti u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, dok je Barbarez još jučer, nakon što je 'eliminisan', poručio da ga više ne zanima ništa u vezi s trenutnim Nogometnim savezom BiH.

"Ja sam u ovu SITUACIJU sam ušao ,jer sam pozvan bio , a ne zato što sam se nudio ili kandidovao (ponavljam se) Još jednom se pokazalo da stvari nisu čiste i da se radi o neozbiljnim ljudima i neozbiljnoj organizaciji ( spominjanje moga imena i poslje izbora ).. Zato NE ŽELIM da se moje ime više povezuje sa NSBiH. Htio sam pomoći i biti uz reprezentaciju u bilo kojem obliku, nije važno da li kao selektor, direktor ili nešto treće. Ali ne želim da se moje ime koristi U SVRHE radi TUĐIH interesa !!! Reprezentaciju VOLIM , uvijek sam joj na raspolaganju i nastavljam SANJATI SVOJE SNOVE da sam dio nje, ali u neka bolja vremena, a ne dok se stvari ovako rade!!!", napisao je Barbarez.

Danas je pak u Instagram pričama objavio svoju fotografiju uz muzičku pozadinu, a zanimljivo da je odlučio novu poruku uputiti uz pjesmu Zabranjenog pušenja "Počasna salva".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

"Druže, ljudi bez muda i časti, k'o hijene se mlate oko komada vlasti. Druže, lakši su bunkeri nego limuzine i šalteri", između ostalog se pjeva u staroj pjesmi popularne sarajevske rock grupe i taj dio je Barbarez iskoristio kao jasnu poruku nakon svega što se desilo.

Top Komentari

GAZIJASAISTOKA_
Svaki ISKRENI NAVIJAC NASE REPREZENTACIJE je za TVOJ DOLAZAK...Ali MAJSTORE makar KADETE VODI, kad te vec nisu IZABRALI...i jos jedno, ne dozvoli sebi da JEDES IZ TANJIRA, U KOJI "TRENUTNO" PLJUJES...da se razumjemo, nisam za BUGARSKOG CIRKUSANTA...Kukas kako SISTEM NR VALJA, A U KARIJERI NISI VODIO NI "SVOJ HAUSTOR"..
13 8
to_je_tako
Se*es ga majstore i ti, na osnovu imena hoces da vodiš reprezentaciju, gdje to ima jbg? Gotivim te stvarno, ali de preuzmi neki klub, neku mladu rep. i tako kreni i napravi malo nešto, pa u miru preuzmeš, ovako ga malo pretjeruješ.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi