Važan dan za FK Željezničar: Počela redovna sjednica Skupštine

Klub sa Grbavice dobija novog predsjednika

Važan dan za FK Željezničar: Počela redovna sjednica Skupštine

S. Mlaćo

U 11 sati u Konjicu je počela redovna sjednica Skupštine FK Željezničar, a zbog okolnosti pandemije virusa Covid-19 sjednica se održava uz strogo poštivanje mjera zaštite te važećih naredbi Kriznog štaba Federacije BiH i uz reduciran broj gostiju i zvanica.

Prisutno je 42 delegata što je dovoljno za kvorum, a isti koji su izabrani na prošlogodišnjoj konstituirajućoj sjednici Skupštine imat će priliku da raspravljaju i odlučuju o nekoliko veoma značajnih pitanja za budućnost Kluba i njegove aktivnosti u godini kada FK Željezničar obilježava 100 godina postojanja.

Nakon smrti predsjednika Admira Džubura, FK Željezničar je ostao bez prvog čovjeka kluba, pa će članovi Skupštine birati novog predsjednika te članove Upravnog odbora koji će nastaviti voditi klub u narednom periodu. Također, treba dodati da je sjednica počela minutom šutnje u čast preminulog predsjednika.

Opis nije dostupan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Skupština će biti upoznata i sa prijedlogom modaliteta uređenja Kluba u cilju njegovog daljeg održivog razvoja, koji je pripremljen na osnovu zaključka sa posljednje sjednice najvišeg organa Kluba. Ovaj modalitet će biti osnova za dalje aktivnosti u pravcu otvaranja Kluba za nove izvore finansiranja i unapređenje postojeće situacije narušene posljedicama pandemije virusa Covid-19", najavili su iz FK Željezničar.

Biće razmatran i izvještaji o radu Upravnog i Nadzornog odbora u 2020. godini kao i plan poslovanja sa finansijskim planom/budžetom za 2021. godinu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Sarbit2019
Najveci investitor poslje skupstine ce biti Amaw on je več investirao preko 3 miliona u Željkana dvije tužbe po 400.000 KM + kamata,samo se čeka promjena statuta.Amaw prodaje pomocni teren da se naplati,Zeljkan prelazi u ruke Amawa ionako je več vlasnik sve se pita.
12 11
Sanica79285
Napok ce se strumpfovi ugledati na komsije i skontantati da bez stranih ulaganja nema ni napretka...haj bilo vam hairli...
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi