Grad Sarajevo sa FK Željezničar potpisao ugovor o finansijskoj podršci kluba sa Grbavice

Abdulah Skaka potvrdio

Grad Sarajevo sa FK Željezničar potpisao ugovor o finansijskoj podršci kluba sa Grbavice

A. Čaušević

Predstavnici FK Željezničar i aktuelni gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka potpisali su ugovor o finansijskoj podršci  kluba s Grbavice. 

Skaka, koji će u narednom periodu predati gradonačelničku poziciju je tu vijest potvrdio na svom Facebook profilu.

"Grad Sarajevo kontinuirano podržava projekte FK Željezničar, njihove omladinske škole, nastupe juniora u ligi šampiona, seniorske timove, ali i infrastrukturne projekte koji poboljšavaju uslove na stadionu Grbavica za održavanje velikih međunarodnih i utakmica nogometne reprezentacije BiH.

Sa direktorom Mustafom Nurkom sam potpisao ugovor o finansijskoj podršci klubu koji ove godine obilježava stogodišnjicu osnivanja.

[facebook]https://www.facebook.com/skaka.abdulah/posts/2313738642103357[/facebook]

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sportski kolektiv sa bogatom tradicijom kao što je FK Željezničar, to i zaslužuje.

Svim igračima, Stručnom štabu, Upravi kluba i navijačima „plavih“ želim u budućnosti još bolje rezultate", naveo je Skaka.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

forza_juve
FK Prosjaci heh
11 9
TSS
Jaci od ratova, režima i partija
10 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi