Trener čečenske zvijeri otkrio šokantne stvari: Mislio je da će umrijeti, nije mogao pričati
Foto - Instagram

Khamzat Chimaev bio veoma loše

Trener čečenske zvijeri otkrio šokantne stvari: Mislio je da će umrijeti, nije mogao pričati

M. Šljivak

Khamzat Chimaev ponovo je otkazao meč protiv Leona Edwardsa.

Borba je bila zakazana za 14. mart, ali se švedski borac čečenskih korijena povukao zbog nespremnosti uzrokovane koronavirusom.

Njegov trener Majdi Shammas otkrio je kako je Khamzat bio veoma loše od virusa.

"Nakon jednog treninga nije uopšte mogao da dođe do svoje sobe. Nije imao snage i zaspao je u holu hotela. Nije potom mogao ni trenirati", otkriva Shammas i dodaje:

[instagram]https://www.instagram.com/p/CKdVxpAHHbk/[/instagram]

"Njegovi prijatelji su me nazvai jer on nije mogao ni pričati. Imao je visoku temperaturu, jaku glavobolju i bol u mišićima. Hitna pomoć ga je odvezla u bolnicu. Kasnije me je pozvao i rekao mi je da je pomislio da će umrijeti. Bio je veoma loše".

Khamzat je u karijeri na omjeru od 9-0, a u UFC-u je za dva mjeseca upisao tri ekspresne pobjede i došao je do statusa velike zvijezde.

Top Komentari

mile
Prevarant
0 4
DanteDMC
Jaki ovi Rusi. Strasni su.
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi