Stigla najgora moguća vijest za Real Madrid pred meč sa Atalantom

Kraljevi u velikom problemu

Stigla najgora moguća vijest za Real Madrid pred meč sa Atalantom

S. Grebović

Lista povrijeđenih igrača u Real Madridu bogatija je za još jedno ime, a to je Karim Benzema.

Najbolji strijelac Real Madrida ove sezone Karim Benzema, zadobio je nezgodnu povredu na posljednjem treningu zbog čega će definitivno propustiti meč protiv Valladolida za vikend, dok za za srijedu i meč Lige prvaka sa Atalantom pod velikim upitnikom.

Tako se francuski napadač pridružio Sergiju Ramosu, Danielu Carvajalu, Ederu Militau, Alvaru Odriozoli, Marcelu, Valverdeu, Hazardu i Rodridu na listi igrača na koje Zidane ne može računati zbog povreda.

Budući da je Luka Jović u januaru otišao u Eintracht, jedini napadač u ekipi nakon povrede Benzeme je ostao Mariano Diaz koji će sasvim sigurno dobiti svoju šansu da pokaže šta zna.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Meč između Valladolida i Real Madrida na rasporedu je u subotu od 21 sat, a susret sa Atalantom u istom terminu, ali u srijedu.

Benzema je ove sezone na 28 utakmica postigao 17 golova u svim takmičenjima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Salihović23
Ludilo. Dobru sezonu oni igraju s obzirom a povrede...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi