Da li će Manchester United pokvariti posao Atalanti za Ahmedhodžića?

Bh. defanzivac je veoma cijenjen

Da li će Manchester United pokvariti posao Atalanti za Ahmedhodžića?

S. Mlaćo

Sa Ostrva stižu zanimljive vijesti.

Iako se čini da će bh. reprezentativac Anel Ahmedhodžić karijeru nakon ovog ljeta nastaviti u Atalanti, taj posao bi mogao pokvariti slavni Manchester United.

United je navodno spreman ponuditi 13 miliona eura kako bi doveo bh. reprezentativca.

Ahmedhodžić ima ugovor do 2023. godine,a špekuliše se da je njegov sadašnji klub Malmo već sklopio dogovor sa Atalantom.

Visina transfera je navodno oko osam miliona eura, odnosno 80.5 miliona švedskih kruna što znači da Ahmedhodžić neće postati najskuplji igrač u historiji Allsvenskana, već će zauzimati treće mjesto.

Da li će poziv slavnog Manchestera sve promijeniti, ostaje nam da vidimo.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Baboisback
Anel je vec igracina. Jos da Miske dovede Gigovica,bice to dobro. I otjerati onog cigana Peteva. Vec je najavio pozive nekim anonimusima iz hrvatske lige,iz ****ne Gorice.
12 2
nedoni46
united ima dosta kiks odbranu, mogao bi igrati ali pod uslovom da ne puca pod pritiskom
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi