Samo ona može da spriječi odlazak Erlinga Haalanda

Ljepotica koja radi u Borussiji

Samo ona može da spriječi odlazak Erlinga Haalanda

E. Škorić

Erling Haalnd na ljeto bi navodno mogao put Madrida, ali u Dortmundu vjeruju da će Norvežanin ipak ostati.

Haaland je gol-mašina koja ima samo 20 godina. Njegove brojke su impresivne, pa je tako ove sezone na 27 mečeva ukupno dao 27 golova uz osam asistencija.

Nije ni čudo što će Real uraditi sve da ga kupi, a navijači Borussije vjeruju da će Erling ostati, ako ništa zbog atraktivne fitnes instruktorke i modela Alicije Schmidt, koja je u sklopu sponzorskog ugovora s Pumom, zadužena za treninge u teretani igrača Borussije.

Ova 22-godišnja ljepotica bavi se atletikom i modelingom, a australski časopis "Busted Coverage" ju je svojedobno proglasio najseksi sportašicom na svijetu.

Navijači u šali govore da jedino ona može da spriječi odlazak Halaanda, Jadona Sancha ili neke treće zvijezde iz Dortmunda.

[instagram]https://www.instagram.com/reel/CK4Kuk3oraT/?utm_source=ig_embed[/instagram]

Oglasi

Top Komentari

user1590396893
Ja ne mogu da vjerujem kakvi ste vi degeni...
11 0
Mowzilla
Sjecam se prvih dana ovog portala, sve objave bile striktno sportske i provjerene, kratke i jasne, gramaticki ispravne, kompetentne, bez copy-paste-a, sve bh repke su vas voljele i hvalile, bili ste uzor i sa zavidnim uspjehom u kratkom roku. Sad kada su mnogi portali nestali i ugasili se vi ste sebi dozvolili svakakav javasluk, dozvolili ste da vam jedan Dzeko vise skoro deceniju ne daje intervjue i direktne izjave, steta...
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi