Može li Barca do još jednog čuda u Parizu? Sjetite se marta 2017. godine!

I Laporta putuje s ekipom u Pariz

Može li Barca do još jednog čuda u Parizu? Sjetite se marta 2017. godine!

E. Škorić

Joan Laporta je imenovan novim predsjednikom Barcelone. On se vratio u klub i želi da pod njegovim vodstvom Katalonci opet budu na evropskom tronu.

Možda u prvoj povratničkoj sezoni Laporte Liga prvaka neće biti ostvariva, budući da njegov tim ima zaostatak od tri gola (1:4) protiv PSG-a u osmini finala Lige prvaka.

Barcelona sutra gostuje kod PSG-a u revanš meču i pokušat će da napravi malo čudo i plasira se u četvrtfinale. Laporta zna koliko je važno sada dati podršku igračima, pa ih je sve osobno pozdravio na aerodromu i odlučio da s njima putuje u Pariz.

Sjetimo se 2017. godine, kada je Barcelona pobijedila 6:1 u uzvratnoj utakmici PSG i prošla u četvrtfinale, nakon što je prvi meč bila poražena s 4:0.

To je, dakle, nešto što dodatno budi nadu navijačima Barcelone, bez obzira što je PSG ovaj put vjerovatno puno jači nego što je to bio u martu te godine...

PGS je prema prikazanom u prvom duelu apsolutni favorit. Uz to, nudi se ogromna kvota. Najveća kvota na planeti za meč PSG - Barcelona KEC 2.45 SAMO U SPORTSKOJ KLADIONICI MERIDIAN.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dakle, jasno je da je PSG zbog svega u velikoj prednosti, ali Barcelona i Lionel Messi nisu tim koji treba unaprijed da se otpišu, bez obzira na formu, protivnika ili  zaostatak u golovima koji imaju.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Barca.forever
Jest, pravo je ista Barcelona 2017 i 2021, nema šta.....
4 2
user1604622352
2017. god je PSG bio mnogo jaci samo je uefalona prosla pomocu sudije, to svi znamo, ne znam zasto se ne pisu tako tekstevi da bude posteno !
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi