Jedno gledaju, ne vide drugo: Kompletna besmislenost VAR-a se vidjela kod Mesijevog penala

Veliki propust Engleza

Jedno gledaju, ne vide drugo: Kompletna besmislenost VAR-a se vidjela kod Mesijevog penala

A. Čaušević

Engleske sudije ove sezone imaju ogromnih problema s VAR tehnologijom, to se potvrdilo i na meču PSG - Barcelona. 

U sudijskoj nadoknadi prvog dijela Keylor Navas je zaustavio kazneni udarac Lea Messija, nakon što je sjajno odbranio pomogla mu je i prečka.

Tom prilikom engleske sudije u VAR sobi Stuart Attwell i Paul Tierney su napravili veliki propust jer se penal trebao promašiti.

Sudije u VAR sobi su gledale da li je Navas bio na gol-liniji, ali su tom prilikom napravili veliki propust.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, prilikom udarca u polukrugu na ivici kaznenog prostora naazio se Marco Verratti što prema pravilima fudbalske igre nije dozvoljeno.

Navas je stajao na liniji, ali zbog Verratijevo ranijeg ulaska penal je trebao biti ponovljen, ali glavni sudija Anthony Taylor nije dobio signal iz VAR sobe pa se to i nije desilo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

manijacci8787
Causevicu ispade barca aaaa sta je sad?
24 1
DadiG
Penal se trebao promašiti???
20 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti